Tacerea din ochi..

O melodie si un videoclip frapant prin crudul adevar ce ne inconjoara din pacate . Mihaela Radulescu este o persoana minunata ce a sprijinit aceasta companie de non violenta in familie si care prin simpla sa prezenta in videoclip a reusit sa atinga multe inimi.
Din pacate ne confruntam zi de zi cu o problema ce inca reprezinta un subiect tabu , desi este o realitate care trebuie combatuta .

Violenta! O intalnim peste tot, pe strada, la televizor, in ziare, la scoala, in magazine, de multe ori acasa si incepem sa credem ca face parte din existenta noastra, deci trebuie sa o toleram. FALS!

In spatele oricarei actiuni exista intotdeauna o motivatie, astfel ca in ceea ce priveste violenta gasim motivatii si cauze din cele mai diverse: la nivel individual – lipsa educatiei, carente in comunicare, o imagine de sine slaba, agresivitate si violenta in familie etc.; la nivel global – cauze religioase, economice si teritoriale. (http://oanapopescuargetoia.ro/spune-nu-violentei/)

Multe lucruri sunt violente dar nimic mai violent ca omul. – Sofocle

O realitate cruda , dar prezenta care nu face decat sa devina o obisnuinta in multe camine . Suflete pierdute , ce isi cauta alinare si care mereu cauta scuze pt aceste fapte nu fac decat sa ne umileasca ca oameni .

always L.I.

http://www.tacereadinochi.ro/

Lasă un comentariu